Η οδοντίατρος Dr. Ευαγγελία Μιχαηλίδου συμμετείχε στο επετειακό 40ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο, που διοργανώθηκε από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής και διεξήχθη στην Αθήνα, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο, από τις 6 έως τις 8 Οκτωβρίου 2022.

Πιο συγκεκριμένα, η Dr. Ευαγγελία Μιχαηλίδου παρουσίασε τη μελέτη "Πρώιμη ανίχνευση καρκινώματος πλακώδους επιθηλίου του στόματος μέσω της μελέτης μεγάλων μη κωδικοποιών RNA (long non-coding RNAs) στο σάλιο."

Κατά τη διάρκεια της 3ήμερης εκδήλωσης που είχε ως κεντρικό άξονα το θέμα “Αναγέννηση στην Οδοντιατρική”, οι πάνω από 2.500 συμμετέχοντες παρακολούθησαν τους καταξιωμένους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι παρουσίασαν τα νεότερα δεδομένα της Οδοντιατρικής επιστήμης.

Το επετειακό 40ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο ολοκλήρωσε τις εργασίες του με απόλυτη επιτυχία, ενώ κατά την τελετή έναρξής του οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν κορυφαίο Έλληνα συνθέτη κύριο Σταύρο Ξαρχάκο.

euaggelia mixailidou odontiatros
euaggelia mixailidou odontiatros