οδοντίατρος Ευαγγελία Μιχαηλίδου

H Dr Ευαγγελία Μιχαηλίδου, είναι οδοντίατρος, εξειδικευμένη στην χειρουργική οδοντιατρική και στη στοματολογία. Μέσω του ιδιωτικού της ιατρείου που βρίσκεται στην περιοχή του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, που θέτουν τις ανάγκες του ασθενή σε προτεραιότητα ενώ παράλληλα αποτελεί και μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Η οδοντίατρος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Οδοντιατρικό Τμήμα του Α.Π.Θ. το 2000, ενώ το 2008 απέκτησε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Στοματολογία, με υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών. Τον Ιούλιο του 2015 έγινε Διδάκτορας της Οδοντιατρικής Α.Π.Θ. έχοντας κερδίσει τη χορηγία Κουλουρίδη για την Οδοντιατρική.

Έχει παρακολουθήσει πάνω από 40 συνέδρια και σεμινάρια στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό ενώ έχει συμμετάσχει, με 13 ανακοινώσεις σε διεθνή και εγχώρια επιστημονικά συνέδρια, στις τρεις από αυτές ως προσκεκλημένη ομιλήτρια.

Είναι συγγραφέας ή συν-συγγραφέας σε 10 δημοσιεύσεις σε Ελληνικά (1 δημοσίευση) και ξενόγλωσσα (9 δημοσιεύσεις) επιστημονικά περιοδικά και παράλληλα κριτής σε 7 σημαντικά ξενόγλωσσα επιστημονικά περιοδικά.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ιατρείο της μέσα στην εβδομάδα, για να κλείσετε ραντεβού, προκειμένου να συζητήσετε τους προβληματισμούς σας γύρω από θέματα οδοντιατρικής ενώ δίνεται βαρύτητα και στα επείγοντα περιστατικά.

H Dr Ευαγγελία Μιχαηλίδου, είναι σε θέση να σας προτείνει εξατομικευμένες και ιατρικά τεκμηριωμένες λύσεις στο πρόβλημα που σας απασχολεί, προσαρμοσμένες πάντα στις δικές σας οικονομικές δυνατότητες.

Εύη Σταυρακούδη - Βοηθός Νοσηλευτική Χειρουργείου

Εύη Σταυρακούδη - Βοηθός Νοσηλευτική Χειρουργείου

Γεννήθηκε Θεσσαλονίκη, μεγάλωσε στην Καστοριά και από το 2004 ζει στη Θεσσαλονίκη. Το 2009 αποφοίτησε από το ΙΕΚ Ευόσμου.

Από το 2009 έως το 2011 εργάστηκε στη νευροψυχιατρική κλινική Στασινόπουλος Κ.Γ. ως νοσηλεύτρια έπειτα, από το 2011 εργάστηκε στην Αρωγή-Euromedica επίσης ως νοσηλεύτρια και από το καλοκαίρι του 2014 στο οδοντιατρείο της Ευαγγελίας Μιχαηλίδου ως σήμερα.